NEI

Wat is NEI

NEI richt zich op de oorzaak van problemen en het loslaten van blokkades en belemmerende factoren. Het gaat dus niet om het behandelen en onderdrukken van symptomen. Je gaat op zoek naar de oorsprong. NEI gaat ervan uit dat vrijwel elke klacht een emotionele oorsprong heeft. Dit wordt via het onderbewustzijn opgespoord. De onbewuste delen worden bewust gemaakt.

 

Veel van je ervaringen ben je vergeten of heb je weggestopt, dit heb je niet bewust gedaan, maar de onverwerkte emoties/gebeurtenissen worden wel in je lichaam opgeslagen, in je onderbewustzijn. Je onderbewustzijn werkt als het ware zoals een harde schijf op een computer,. 

 

Je merkt meestal niet zo veel van dat deze zijn opgeslagen in je onderbewustzijn, maar uiteindelijk kan het resulteren in een disbalans, een verstoring in het systeem, ook wel blokkades genoemd. Want als je uit balans bent, laat ons lichaam dat aan ons merken, bv. door fysieke klachten, gedragsproblemen, je niet prettig voelen,etc.

 

 

Hoe werkt het?

Bij NEI werk je met een biotensor, dit is een bio-energetisch apparaat. Het is een uiterst gevoelig en nauwkeurig meetinstrument.

Bij het testen met de biotensor worden energetische trillingen en functies waargenomen en vertaald naar ‘zwak’of ‘sterk’, als het ware ‘ja’ of ‘nee’.

 

Met de biotensor zorg je ervoor dat de linker en rechterhersenhelft weer met elkaar gaan communiceren, zodat het zelf herstellend vermogen geactiveerd wordt en er voor jou verandering/verbetering en herstel mogelijk is!

Tarieven

 

Iedere sessie duurt 1 tot 1,5 uur.

De kosten hiervoor bedragen € 55,-  je krijgt naderhand evt. een kort berichtje over de sessie.

 

  • Dit bedrag is inclusief 21% btw.
  • De NEI sessie komt niet in aanmerking voor vergoeding van je zorgverzekeraar, het is wel mogelijk om een factuur via de mail te ontvangen.
  • De afspraak is 24 uur voorafgaand kosteloos te annuleren, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Praktijk Sanne Kivits is aangesloten bij de beroepsvereniging Cat;

Collectief Alternatieve Therapeuten