Voorstellen

Mijn naam is Sanne Kivits, getrouwd en samen met onze 2 kinderen wonen we in Schijndel.

Sinds december 2020 ben ik gediplomeerd als NEI-coach en in maart 2023 de keuze gemaakt om ook typecursussen te gaan geven aan zowel kinderen als volwassenen.

 

Naast mijn eigen bedrijf ben ik werkzaam als triagist op de Huisartsenspoedpost, je bepaalt dan naar aanleiding van het telefoongesprek en een aantal medische vragen wanneer de patient gezien moet worden door een waarnemend huisarts, is dat met spoed of zou pijnmedicatie ook kunnen helpen zodat iemand de volgende dag de eigen huisarts zou kunnen bezoeken.

 

Omdat mijn werk als triagist alleen in de avond, nacht en weekenden is, heb ik overdag tijd om andere leuke en belangrijke dingen te doen, bv. helpen op de basisschool van onze kinderen tijdens activiteiten en (mantel)zorgen voor de mensen in mijn omgeving die dat nodig hebben.

 

Ik vind het ontzettend leuk om al deze beroepen uit te oefenen en zo een gevarieerde werkweek heb!

 

De typecursus vind ik erg belangrijk omdat je dit als kind de komende jaren na de basisschoolperiode nog zoveel nodig gaat hebben, hoe fijn is het om straks je verslagen met 10 vingers en snel te kunnen maken. Ook als je ouder bent kun je nog prima leren om met 10 vingers te typen.

Ik ben wanneer ik aan het werk ben als triagist nog iedere dag blij dat ik heb geleerd om met 10 vingers te kunnen typen, hierdoor kan ik mijn volledige aandacht op het gesprek richten en doen mijn vingers de rest, zonder erbij na te denken.

 

Als NEI-coach heb ik al meerdere mooie dingen mogen ervaren, je creëert bewustwording bij de ander en zodra je van dingen bewust bent, kan er ook iets veranderen. Ik zou deze ervaring iedereen een keer mee willen laten maken. Je hoeft er niet in te geloven, je mag het komen ervaren.

“Keep yourself educated and never stop learning.”